Notes de premsa

MICROPROJECTES PIRINEUS: Resolució de projectes programats

Background

COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA PIRINENCA: UN NOU IMPULS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES DE PROXIMITAT

  • La primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera per als Pirineus ha programat 25 iniciatives. 78 entitats dels territoris es beneficiaran dels 575.000 € atribuïts per aquesta convocatòria.
  • La cultura, el medi ambient i l’educació són els principals temes que abordaran els projectes programats. Avui comença l’execució dels projectes, que duraran com a màxim 18 mesos, fins al novembre del 2023.
  • Al territori de la zona est, coordinada per l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, 9 projectes i 24 entitats beneficiàries rebran finançament per un import total de 191.666,66 €.

 


Obrir / Descarregar:

Nota de premsa  (CAT)
Communiqué de presse (FR)
Nota de prensa(ES)

Written by: Maïna Gautier

Rate it

Previous post


Similar posts

labelNotes de premsa today8 de setembre de 2022

LLANÇAMENT DEL COL·LOQUI INTERNACIONAL “SALVEM EL MEDITERRANI” PER FER FRONT A LA CONTAMINACIÓ DEL MAR PELS PLÀSTICS

El 29 de setembre de 2022, els Consells Econòmics i Socials del territori de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània s’uneixen a aquesta entitat i organitzen el col·loqui internacional “Salvem el Mediterrani”, per fer front a la contaminació pels plàstics. Els CES dels tres membres que composen l’Euroregió Pirineus-Mediterrània (EPM): el Govern de les Illes Balears, la Generalitat de Catalunya [...]

Llegir més

labelNotes de premsa today16 de juny de 2022

MICROPROJECTES PIRINEUS: Resolució de projectes programats

COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA PIRINENCA: UN NOU IMPULS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES DE PROXIMITAT La primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera per als Pirineus ha programat 25 iniciatives. 78 entitats dels territoris es beneficiaran dels 575.000 € atribuïts per aquesta convocatòria. La cultura, el medi ambient i l’educació són els principals temes que abordaran els [...]

Llegir més

logo-euroregio-pm-