Notes de premsa

MICROPROJECTES PIRINEUS: Resolució de projectes programats

Background

COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA PIRINENCA: UN NOU IMPULS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES DE PROXIMITAT

  • La primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera per als Pirineus ha programat 25 iniciatives. 78 entitats dels territoris es beneficiaran dels 575.000 € atribuïts per aquesta convocatòria.
  • La cultura, el medi ambient i l’educació són els principals temes que abordaran els projectes programats. Avui comença l’execució dels projectes, que duraran com a màxim 18 mesos, fins al novembre del 2023.
  • Al territori de la zona est, coordinada per l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, 9 projectes i 24 entitats beneficiàries rebran finançament per un import total de 191.666,66 €.

 


Obrir / Descarregar:

Nota de premsa  (CAT)
Communiqué de presse (FR)
Nota de prensa(ES)

Written by: Maïna Gautier

Rate it

Previous post


Similar posts

labelNotes de premsa today21 de febrer de 2023

La joventut de l’Euroregió Pirineus Mediterrània es mobilitza a Toulouse amb la primera reunió de l’Assemblea euroregional de la Joventut i els premis a les iniciatives de joves en català i occità a les xarxes socials

Van acudir de tot arreu del territori de l’Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM): els i les joves dels 15 projectes guanyadors del concurs de les llengües occitana i catalana a les xarxes socials, i de l’Assemblea euroregional de la Joventut es van trobar per primera vegada a Occitània els 9 i 10 de febrer de 2023. [...]

Llegir més

logo-euroregio-pm-