Notes de premsa

MICROPROJECTES PIRINEUS: Resolució de projectes programats

Background

COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA PIRINENCA: UN NOU IMPULS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES DE PROXIMITAT

  • La primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera per als Pirineus ha programat 25 iniciatives. 78 entitats dels territoris es beneficiaran dels 575.000 € atribuïts per aquesta convocatòria.
  • La cultura, el medi ambient i l’educació són els principals temes que abordaran els projectes programats. Avui comença l’execució dels projectes, que duraran com a màxim 18 mesos, fins al novembre del 2023.
  • Al territori de la zona est, coordinada per l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, 9 projectes i 24 entitats beneficiàries rebran finançament per un import total de 191.666,66 €.

 


Obrir / Descarregar:

Nota de premsa  (CAT)
Communiqué de presse (FR)
Nota de prensa(ES)

Written by: Maïna Gautier

Rate it

Previous post


Similar posts

labelNotes de premsa today19 d'octubre de 2022

L’Euroregió Pirineus Mediterrània premia els joves que utilitzen el català i l’occità a les xarxes socials

L’Euroregió Pirineus-Mediterrània (EPM), entitat de cooperació territorial entre el Govern de les Illes Balears, la Generalitat de Catalunya i la Regió d’Occitània, ha llançat un concurs adreçat als joves i a les joves que fomentin l’ús d’aquestes llengües en projectes visibles a Internet. Els premis s’atribuiran segons tres categories: individual, col·lectiva o per entitats o [...]

Llegir més

labelNotes de premsa today17 d'octubre de 2022

Trobada euroregional dels centres esportius d’alt rendiment durant l’Sport up Summit

El passat 7 d’octubre va tenir lloc a Font-Romeu una trobada euroregional de centres esportius d’alt rendiment durant l’Sport up Summit. Aquesta trobada va ser iniciada pel Creps-CNEA que vol desenvolupar les seves relacions amb els centres esportius transfronterers. L’Euroregió Pirineus Mediterrània, que presideix actualment la Regió Occitània, vol desenvolupar la cooperació en diferents àmbits [...]

Llegir més

logo-euroregio-pm-