Notes de premsa

MICROPROJECTES PIRINEUS: Resolució de projectes programats

Background

COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA PIRINENCA: UN NOU IMPULS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES DE PROXIMITAT

  • La primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera per als Pirineus ha programat 25 iniciatives. 78 entitats dels territoris es beneficiaran dels 575.000 € atribuïts per aquesta convocatòria.
  • La cultura, el medi ambient i l’educació són els principals temes que abordaran els projectes programats. Avui comença l’execució dels projectes, que duraran com a màxim 18 mesos, fins al novembre del 2023.
  • Al territori de la zona est, coordinada per l’Euroregió Pirineus-Mediterrània, 9 projectes i 24 entitats beneficiàries rebran finançament per un import total de 191.666,66 €.

 


Obrir / Descarregar:

Nota de premsa  (CAT)
Communiqué de presse (FR)
Nota de prensa(ES)

Written by: Maïna Gautier

Rate it

Previous post


Similar posts

labelNotes de premsa today16 de juny de 2022

MICROPROJECTES PIRINEUS: Resolució de projectes programats

COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA PIRINENCA: UN NOU IMPULS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES DE PROXIMITAT La primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera per als Pirineus ha programat 25 iniciatives. 78 entitats dels territoris es beneficiaran dels 575.000 € atribuïts per aquesta convocatòria. La cultura, el medi ambient i l’educació són els principals temes que abordaran els [...]

Llegir més

labelNotes de premsa today29 d'abril de 2022

L’EUROREGIÓ PIRINEUS MEDITERRÀNIA LLENÇA LA SEVA CONVOCATÒRIA DE PROJECTES CULTURALS PER AL 2022

La Convocatòria Cultura, consolidada i molt esperada per les entitats culturals, reforça l’objectiu de l’Euroregió de ser un territori resilient i sostenible, que posa els seus ciutadans al cor de la seva acció. El finançament assignat per l’entitat de cooperació a aquesta convocatòria de projectes d’abast euroregional és de 125.000 € i prové de la [...]

Llegir més

logo-euroregio-pm-