Carregant Esdeveniments

MEDCAT DAYS | Barcelona

12 juny 2023 - 13 juny 2023

L’Euroregió i la MedCoopAlliance participen als actes que es desenvolupen en el marc dels MedCat Days, organitzats conjuntament pel Departament d’Acció exterior i Unió europea de la Generalitat de Catalunya i l’Institut europeu de la Mediterrània (IEMed), que tindran lloc a Barcelona els 12 i 13 de juny de 2023.

  • 12/06/23 Seminari MedCat Dialogues: “Rellançar conjuntament l’agenda euromediterrània transformadora”
    Aquest seminari obrirà un debat ampli per repensar i transformar les relacions euromediterrànies en el context actual del conflicte d’Ucraïna, per contribuir a implementar la nova Agenda per a la Mediterrània de la Unió Europea, en línia amb els objectius de desenvolupament sostenible. Aquests reptes requereixen mecanismes innovadors de governança multinivell i col·laborativa, que impliquin tots els actors, com a motor de transformació a la regió euromediterrània. En aquest context, la presidència catalana de l’Euroregió Pirineus Mediterrània promourà un workshop sobre “El compromís de l’Euroregió Pirineus Mediterrània en la lluita contra la sequera”.
  • 13/06/23 MedCat Partners Fòrum: “Governança i cooperació territorial i euromediterrània”
    Espai obert de trobada centrat en l’ objectiu específic de governança, com a prioritat dels programes de cooperació territorial, els programes euromediterranis, les noves perspectives i oportunitats que obre, el seu impacte i les noves d’aliances i sinergies que es poden generar.

Programa detallat del 12/05/23

Programa detallat del 13/05/23

Formulari d’inscrició – Obligatori per assistir als MedCat Days.
Traducció simultània català-castellà-anglès-francès disponible. Nombre de participants limitat a l’aforament de la sala.

Share This Event

789744
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Mostra els detalls

Inici:
juny 12 @ 9:00
Finalització:
juny 13 @ 14:30

Recinte

Pedralbes, Barcelona
Av. Diagonal 686
Barcelona, Catalunya 08034 Espanya
+ Mapa de Google
logo-euroregio-pm-