Dia de la Mediterrània

today 28 de novembre de 2021


Background

 El primer Dia de la Mediterrània se celebrarà aquest 28 de novembre.

#MediterraneanDay
#JourneeMediterranee

#MedMeSmile

 

“Així com la nostra Mediterrània compta amb un llenç incomparable de llocs declarats patrimoni cultural i una gran riquesa de tradicions, també és un punt calent de biodiversitat i geodiversitat, llar d’hàbitats i espècies úniques. Celebrar la Mediterrània és celebrar la vida en en tot el seu abast i plenitud. Aquesta mar antiga al voltant de la qual vivim ha proporcionat al món grans civilitzacions, les primeres acadèmies i universitats, importants dramaturgs i filòsofs, i rutes comercials més famoses.

Celebrar significa reconèixer i revitalitzar. Amb aquest objectiu, treballem plegats perquè la Mediterrània del futur estigui a l’alçada de les esperances i les aspiracions de la seva gent.

El Dia de la Mediterrània vol actuar com un recordatori oportú que les nostres similituds superen les nostres diferències, entenent la dimensió cultural com un component essencial de qui som i d’on venim. A més, aquest Dia Internacional ens brinda l’oportunitat de celebrar els èxits, reconèixer la diversitat, aprofundir en l’enteniment mutu i enfortir els lligams entre les dues ribes.

Amb la mirada posada en el futur, el Dia de la Mediterrània també ofereix una ocasió única per exposar temes d’interès, mobilitzar la voluntat política i els recursos necessaris per abordar els reptes comuns a la nostra regió.”

Una iniciativa de Unió per a la Mediterrània.

 

Detalls
Inici 28 de novembre de 2021
Final 28 de novembre de 2021
Link https://mediterraneanday.com/ca
Rate it
logo-euroregio-pm-