Notes de premsa

Els socis europeus del projecte Psamides participen en el seminari internacional “Ecologització dels sectors dels creuers i la nàutica d’esbarjo al Mediterrani”

Background

Els socis europeus del projecte Psamides participen en el seminari internacional “Ecologització dels sectors dels creuers i la nàutica d’esbarjo al Mediterrani”

El projecte Psamides i la Comunitat de Creixement Blau de Interreg Med s’uneixen per a organitzar conjuntament un esdeveniment de capitalització on presentar recomanacions clau i mostrar algunes solucions concretes desenvolupades en el marc d’aquests projectes.

Durant l’esdeveniment, es presentaran els principals resultats dels mateixos i es proporcionaran directrius per tal d’establir una estratègia comuna que condueixi a una gestió més eficaç dels fluxos turístics al Mediterrani.


Obrir / Descarregar:

Nota de premsa (CAT)
Communiqué de presse (FR)
Press release (EN)

Written by: Maïna Gautier

Rate it

Previous post


Similar posts

labelNotes de premsa today8 de setembre de 2022

LLANÇAMENT DEL COL·LOQUI INTERNACIONAL “SALVEM EL MEDITERRANI” PER FER FRONT A LA CONTAMINACIÓ DEL MAR PELS PLÀSTICS

El 29 de setembre de 2022, els Consells Econòmics i Socials del territori de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània s’uneixen a aquesta entitat i organitzen el col·loqui internacional “Salvem el Mediterrani”, per fer front a la contaminació pels plàstics. Els CES dels tres membres que composen l’Euroregió Pirineus-Mediterrània (EPM): el Govern de les Illes Balears, la Generalitat de Catalunya [...]

Llegir més

labelNotes de premsa today16 de juny de 2022

MICROPROJECTES PIRINEUS: Resolució de projectes programats

COOPERACIÓ TRANSFRONTERERA PIRINENCA: UN NOU IMPULS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES DE PROXIMITAT La primera convocatòria de microprojectes de cooperació transfronterera per als Pirineus ha programat 25 iniciatives. 78 entitats dels territoris es beneficiaran dels 575.000 € atribuïts per aquesta convocatòria. La cultura, el medi ambient i l’educació són els principals temes que abordaran els [...]

Llegir més

logo-euroregio-pm-