Vous êtes ici

Mallorca

(En catalan) La Ruta dels Molins de l'Euroregió comença a caminar a Mallorca amb sis molins de vent fariners restaurats

Lundi 22 février 2016

(En catalan) 

 

El vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha signat els documents d'adhesió a la ruta amb els diferents propietaris dels molins que hi participen durant una jornada de visites que ha començat a Son Gornals (Porreres), ha continuat al molí des Fraret (Montuïri) i ha acabat al molí d'en Sopa (Manacor). A la visita també ha assistit la consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja.

 

La ruta s’ha creat en el marc del projecte europeu «Els molins: una altra mirada», cofinançat per l’Euroregió Pirineus Mediterrània (Convocatòria Cultura 2013). L’Euroregió està formada per les Illes Balears, Catalunya, el Llenguadoc–Rosselló-Migdia-Pirineus.

 

El projecte, liderat pel Consell de Mallorca, gràcies a la col·laboració entre el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports i el Departament de Medi Ambient, té com a objectiu principal dinamitzar i evitar la pèrdua del patrimoni molinològic de l’Euroregió. A més del Consell de Mallorca, el partenariat del projecte està format per la Fundació el Solà (Catalunya), el Parc Natural Regional de la Narbonnaise en Méditerranée (Llenguadoc-Rosselló) i el Parc Natural Regional de Grands Causses (Migdia-Pirineus).

 

Més informació