Vous êtes ici

Revues de presse

Novembre
09/11/2011 El Consell Universitari coneix l'Eurocampus Pirineus Mediterrània

El projecte en sí pretén reforçar els llaços de cooperació entre Catalunya, les Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus, a través de la mobilitat d’estudiants, docents i investigadors.

08/11/2011 Trobada transfronterera de Convivència Pirineus-Mediterrània (Article El Punt/Avui, en catalan): Dos dies d'intercanvis artístics professionals destinats a programadors i comunicadors tindran lloc a Perpinyà i Alenyà el 17 i 18 de novembre.
02/11/2011 Les jeunes de l'Eurorégion et la culture Article sur 'La Dépêche': Martin Malvy, président de la Région Midi-Pyrénées, ouvrira ce jeudi 3 novembre, à 14 heures, à l'Hôtel de région, les Rencontres culturelles eurorégionales. Durant deux jours, ces Rencontres se tiendront sur le thème : « Les jeunes s'intéressent-ils encore à la culture ? ».
Octobre
14/10/2011 La Terminal Marítima de Toulouse contribuye a fortalecer el hinterland del Puerto de Barcelona

Una delegación del Puerto de Barcelona ha visitado recientemente la Terminal Marítima de Toulouse, tmT, que desde 2010 cuenta con una Zona de Actividades Logísticas de 20 Ha.

10/10/2011 Les institucions lleidatanes reclamen el Corredor Ferroviari del Mediterrani (Article en Catalan) La declaració signada insta els governs espanyol i català a que planifiquin i executin infraestructures viàries i ferroviàries de connexió amb el futur eix.