Vous êtes ici

Aides et subventions

10/07/2015 Nova convocatòria euroregional 2015 de desenvolupament sostenible L'Euroregió llança una nova convocatòria (la cinquena en l’àmbit del desenvolupament sostenible) sobre l’adaptació al canvi climàtic en el sector agropecuari.
07/05/2015 Eurocampus 2015 - Ajuts a la mobilitat per a tesis en cotutela La present convocatòria vol potenciar la cooperació universitària en el marc de l’Eurocampus mitjançant ajuts a la mobilitat per a tesis en cotutela.
30/04/2015 Eurocampus 2015 – Ajuts a la creació de dobles titulacions La present convocatòria vol potenciar la cooperació universitària en el marc de l’Eurocampus mitjançant la creació de dobles titulacions binacionals. La convocatòria està oberta a tots els camps del coneixement, però una atenció particular serà prestada a les candidatures que es relacionin amb els àmbits de les TIC al servei de la salut, gestió sostenible de l’aigua, agroalimentari i turisme.
25/02/2015 Convocatòria de projectes Cultura 2015 Al cap de cinc anys de convocatòries de suport a la cooperació cultural estrictament euroregional, l’Euroregió proposa, enguany, promoure i donar suport a un partenariat que vulgui adquirir una dimensió europea mitjançant el programa Europa Creativa. Encara que el projecte seleccionat no sigui programat per la Comissió Europea, es desplegarà a escala euroregional (i europea), prèvia adaptació al nou context pressupostari.